Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Οι Τούρκοι χάκερ χτύπησαν και στη Ρόδο
Στόχος Τούρκων χάκερ έγινε την περασμένη Κυριακή ιστοσελίδα των εργαζομένων του συνδικάτου της δημοτικής επιχείρησης Δημοτικές Επιχειρήσεις Συγκοινωνιών (ΔΕΣ ΡΟΔΑ).

Οι γνωστοί πλέον Τούρκοι «πειρατές» του διαδικτύου έχουν καταφέρει το τελευταίο διάστημα πολλά «χτυπήματα» σε ευρωπαϊκές χώρες, ενώ υπενθυμίζεται πως ένα από τα... θύματα ήταν τις προηγούμενες ημέρες και η ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.

Οι Τούρκοι χάκερ με την επωνυμία «ayyildiz tim, anonymu hackledi» εξαφάνισαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων και ανάρτησαν την τουρκική σημαία, γράφοντας εθνικιστικά συνθήματα: «Ρίξε μια ματιά στην Ιστορία τι έπαθαν όσοι τα έβαλαν με τους Τούρκους» είναι το ένα μήνυμα που αναρτήθηκε στην τουρκική γλώσσα στην ιστοσελίδα του συνδικάτου της ΔΕΣ ΡΟΔΑ και το δεύτερο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με τον Τούρκο να είσαι φίλος, αλλά τον Τούρκο μην τον κάνεις εχθρό».

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο διαχειριστής της σελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Κυριακής, όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμα εργασίας τους. Αντί αυτού, αντίκρισαν την τουρκική σημαία και το λογότυπο των χάκερ. Μάλιστα, οι Τούρκοι χάκερ τού άφησαν μήνυμα στο οποίο αναγραφόταν «γεια σου, διαχειριστή, να ξέρεις ότι έχουμε χακάρει το site σου. Η Τουρκία είναι μεγάλη».Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.