Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ ενώνει! Η ανακοίνωση της διοίκησης των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά
Μόνο ο Α/ΓΕΝ Ν.Τσούνης θα βρεθεί τελικά στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να υποδεχτεί το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ . Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ άλλαξε τα σχέδια που προέβλεπαν την παρουσία και του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η ανακοίνωση των Ελληνικών Ναυπηγείων για το Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ. Μετά από την “ψυχροπολεμική” ανακοίνωση που είχε προηγηθεί εναντίον της κυβέρνησης, η διοίκηση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά δηλώνει έτοιμη να προσφέρει τα πάντα προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες επισκευες στο Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ και προσφέρεται να συνδράμει ως χορηγός.

Η ανακοίνωση:

Η εταιρεία Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. έχει την τιμή να καλωσορίσει στις εγκαταστάσεις της το Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», τον νικητή των ναυμαχιών της ΕΛΛΗΣ και της ΛΗΜΝΟΥ, υπό την χαρισματική ηγεσία του Ναυάρχου Παύλου Κουντουριώτη.

Η εταιρεία και οι εργαζόμενοι της θα κάνουν ότι είναι δυνατό ώστε να πραγματοποιήσουν τις εργασίες συντήρησης στο βέλτιστο επίπεδο ποιότητας προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το πλοίο θα συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια να αποτελεί το ζωντανό σύμ βολο της ναυτικής μας ιστορίας, της Ελληνικής ναυτοσύνης και της ναυτικής κυριαρχίας στο Αιγαίο και στις περιβάλλουσες θάλασσες.

Επισημαίνεται επίσης πως κατά την πρόσφατη διεθνή ναυτική έκθεση Euronaval 2016, η εταιρεία είχε ενημερώσει τον τότε Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για τη διαθεσιμότητα της να συνδράμει ως χορηγός στις εργασίες συντήρησης στο Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡ Φ».

Η Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε. επίσης καλωσορίζει στις εγκαταστάσεις της την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και δεσμεύεται να αποκαταστήσει το πλωτό Μουσείο στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.