Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

«ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ»... Η ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΞΑΝΑ, ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ...!!!
ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...

Όταν το μεσημέρι τις 05 Απριλίου 2017, είδα την σημαία στο ΚΑΠΗ της Αλεξανδρούπολης μπλεγμένη σε κλαδιά ενός δένδρου, αποφάσισα να την ξεμπλέξω και δεν μπορούσα να φανταστώ αυτό που θα ακολουθούσε. Απλός κόσμος να χειροκροτεί και να φωνάζει μπράβο. Μέσα σε ελάχιστες ώρες είχε διαδοθεί σε όλη τη χώρα από τους τοπικούς σταθμούς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναρίθμητα τα συγχαρητήρια που δέχτηκα από γνωστούς και αγνώστους, ανώνυμους και «επώνυμους», συγγενείς και στρατιωτική ηγεσία. Μέσα λοιπόν από αυτές τις γραμμές θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου, για τα καλά σας λόγια!

Ειλικρινά, η ενέργειά μου αυτή δεν ήταν προϊόν σκέψης. Η θέα της εικόνας με στεναχώρησε και ασυναίσθητα σταμάτησα και έκανα αυτό που πίστευα. Έκανα αυτό που μου έμαθαν οι γονείς μου, οι δάσκαλοί μου στο σχολείο και οι επικεφαλής μου στο Στράτευμα. Έκανα αυτό που μαθαίνω και τώρα εγώ στον γιο μου. Να αγαπάει την Πατρίδα του, να τιμά και να σέβεται τα σύμβολα. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο, έκανα το καθήκον μου ως Ελληνίδα, ως μάνα και ως στρατιωτικός. Αυτό που κάνουμε καθημερινά όλοι μας.

Για άλλη μία φορά σας ευχαριστώ για τα τιμητικά σας λόγια, αλλά η τιμή για μένα δεν είναι η πράξη μου. Είμαι Ελληνίδα, μάνα και στρατιωτικός. Αυτή είναι η Τιμή μου...

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.