Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Χυδαίο σκίτσο των Αλβανών με Κολοκοτρώνη και ΜπότσαρηΞεπέρασαν κάθε όριο προκλητικότητας και χυδαιότητας οι Αλβανοί. Οργάνωση, η οποία αυτοπροσδιορίζεται «νεοναζιστική» και «ανθελληνική», έφτιαξε και ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σκίτσο που εμφανίζει τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι το σκίτσο δημοσιεύθηκε πρώτη φορά στην εφημερίδα «Mapo» η οποία στην ιστοσελίδα της έχει σε κεντρική θέση μόνιμα διαφήμιση της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας. Το άκρως προκλητικό σκίτσο αναδημοσίευσε η σκοπιανή οργάνωση macedonianleague.org, η οποία αναφέρει πως η «νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση» με την ονομασία Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar έχει δημιουργήσει το σκίτσο και το ανάρτησε στο facebook.

Σχέδια

Η μετάφραση της αλβανικής οργάνωσης είναι «Κίνηση για μια ενωμένη Αλβανία» με ηγέτη τον Tahir Veliu, ο οποίος προωθεί ενεργά τον αντιελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς Αλβανούς στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και σε ολόκληρο τον κόσμο για τη δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης.

Τον αλβανικό αετό, σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, σχημάτισαν πρόσφατα και επτά στρατιώτες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου και τιμωρήθηκαν με φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας Ιωαννίνων, που έχει αναλάβει την υπόθεση, δεν έχει αποφανθεί ακόμη ποια θα είναι η τιμωρία τους ως προς το ποινικό σκέλος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.