Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ - Αλβανοί εισέβαλαν σε σπίτι ομογενή στην Χειμάρρα και κατέβασαν την ελληνική Σημαία (βίντεο)
Οι Αλβανοί ξεπερνούν κάθε όριο και πλέον εισέρχονται στα σπίτια των Ελλήνων στην Βόρεια Ήπειρο για να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία. Διεξάγουν οργανωμένη εκστρατεία εκφοβισμού του ελληνικού πληθυσμού με σκοπό την εκδίωξή του από τα πάτρια χώματα.

Προφανώς έτσι εννοεί την δημοκρατία η κυβέρνηση Έντι Ράμα.

Αγανάκτηση αλλά και φόβο προκαλεί το βίντεο που δείχνει τρεις Αλβανούς να εισβάλουν στο σπίτι κατοίκου της Χιμάρας για να κατεβάσουν την Ελληνική Σημαία και το ανέβασε η βορειοηπειρώτικη ιστοσελίδα himara.gr
Όλα ξεκίνησαν προ ολίγον ημερών, όταν ορισμένες αλβανικές ιστοσελίδες που ερεθίζονται να πλάθουν ιστορίες από το πουθενά για τους "κακούς" Έλληνες τις Χιμάρας άρχισαν να διαδίδουν την είδηση πως η Ελληνική σημαία κυματίζει στο κάστρο της Χιμάρας. Ο στόχος των μέσων αυτών επετεύχθη.

Ως υπεύθυνοι της κίνησης αυτής εμφανίζονται υποστηρικτές του ακροδεξιού κόμματος "Κίνηση για την Ενωμένη Αλβανία" οι οποίοι είχαν προαναγγείλει το σχέδιο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε να κάνουμε λοιπόν με ακόμη μια περίπτωση κόμματος που για να αναδειχθεί παίζει το δυνατό χαρτί του ανθελληνισμού.
Αυτό το βίντεο δείχνει πόσο εκτεθειμένοι είναι οι κάτοικοι της Χιμάρας. Τι θα γινόταν αν ο ιδιοκτήτης είχε αντιληφθεί τους εισβολείς και έβγαινε να υπερασπιστεί την οικογένεια και την περιουσία του;

Δείτε το βίντεο ΕδώΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.