Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

Επικίνδυνη ανακοίνωση της Ε.Ε.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε πως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, πληρούν τα κριτήρια για την ένταξη τους στη Συνθήκη του Σένγκεν.

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως ολόκληρος ο κορμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι σαθρός και διεφθαρμένος ενώ ακολουθούν τις εντολές συγκεκριμένων Λόμπι…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε την Πέμπτη, πως η Ρουμανία και η Βουλγαρία πληρούν τις θέσεις των κριτηρίων ένταξης στον ευρωπαϊκό χώρο ελεύθερης κυκλοφορίας ή αλλιώς Σένγκεν. Αλλά αυτό είναι μια πολιτική απόφαση η οποία θα πρέπει να ληφθεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το βουλγαρικό πρακτορείο ΒΤΑ, την Πέμπτη , η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Natasa Bertaud, απάντησε σε ερώτημα δημοσιογράφων λέγοντας πως:

«Η Θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, είναι ότι τόσο η Ρουμανία, όσο και η Βουλγαρία, πληρούν τα κριτήρια ως μέλη του χώρου Σένγκεν. Τώρα υπάρχει μια απόφαση της Επιτροπής. Είναι μια πολιτική απόφαση που πρέπει να ληφθεί από το Συμβούλιο της Ε.Ε. και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο»…

Πως ξαφνικά αυτές οι δύο χώρες πληρούν τα κριτήρια εισόδου τους στον χώρο του Σένγκεν; Και γιατί τώρα; Πριν λίγους μήνες, δεν τα πληρούσαν; Ποιος είναι πίσω από αυτό το νέο της τελευταίας  στιγμής; Οι απαντήσεις αυτών των ερωτημάτων είναι πολύ απλές.

Πίσω από αυτά τα ερωτήματα είναι αυτοί, που ανυπομονούν να προσλάβουν στις επιχειρήσεις τους, τους πρόσφυγες. Με το προσλαμβανόμενο φτηνό εργατικό προσωπικό, θα μετατρέψουν τους μισθούς των ήδη  εργαζομένων πολιτών των Χωρών της Ε.Ε. σε μισθούς πείνας και εξαθλίωσης. Βεβαίως οι μισθοί τους θα συσχετιστούν άμεσα με τα ευρωπαϊκά ασφαλιστικά ταμεία τα οποία είναι υπερχρεωμένα. Με σκοπό να τα εξορθολογήσουν και να τα ισορροπήσουν σε  σταθερά οικονομικά πλαίσια.

Σε αυτούς τους εργάτες, οι οποίοι προέρχονται από τις Χώρες της Ανατολής, και της Ασίας, θα προστεθούν και 56.000.000 εργάτες από την Αφρική, για τους ιδίους ανωτέρω λόγους. (βλέπε προηγούμενο άρθρο με τίτλο: Μυστικό σχέδιο ραγδαίας αλλοίωσης του Ελληνικού Έθνους, το οποίο αναρτήθηκε την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου τ.ε.)

Ένας σπουδαιότερος λόγος μάλιστα είναι πως η Ενωμένη Ευρώπη, χρειάζεται αυτές τις ξενόφερτες φυλές προς αναπαραγωγή, μιας και ο ευρωπαϊκός πληθυσμός γερνάει.

Διερωτώμαι, εάν οι Έλληνες συμπολίτες μας έχουν ευαισθητοποιηθεί για αυτό το άκρως και υψίστης, Εθνικής σημασίας θέμα.

Το Εθνικό Μέτωπο, θα είναι πάντα στην εμπροσθοφυλακή για την διασφάλιση της ασφάλειας και της μακροημέρευσης του Ελληνικού Έθνους, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα τα μέτωπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.